Εταιρεία

  • Καλώς ήρθατε στην DEMO.

    H ιστορία μας άρχισε το 1981, όταν η DEMO ιδρύθηκε και άρχισε την δραστηριότητά της σαν μια μικρή εταιρία εμπορίας ξύλινων κουρτινοβεργών. Η ανάγκη κάλυψης των αναγκών της αγοράς κατά την διάρκεια των χρόνων, μας οδήγησε στο να προσθέσουμε νέα προϊόντα στο δυναμικό μας. 

  • Πλέον η γκάμα των προϊόντων που κατασκευάζουμε και διαθέτουμε, περιλαμβάνει από κουρτινόβεργες, έως κάθε τύπο συστήματος ανάρτησης κουρτινών και σκίασης εσωτερικών χώρων, όπως Roller, Venetian, Vertical Blinds, μηχανισμούς Roman και Panel, καθώς επίσης και πτυσσόμενες πόρτες από PVC.  Η DEMO μετά από συνεχόμενες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια σε εξοπλισμούς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και νέων σύγχρονων και εργονομικών εγκαταστάσεων απέκτησε την δυνατότητα κάθετης παραγωγής για το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων που εμπορεύεται. Σήμερα η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εμβαδού 7000 τμ, και απασχολεί πλήρως περίπου 40 άτομα.

  • Αυτή την στιγμή η DEMO διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελληνική επικράτεια, καθώς επίσης και σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες.  Ο πρωταρχικός στόχος της DEMO παραμένει η παροχή των τεχνολογικά πιο εξελιγμένων λύσεων για κάθε είδους εφαρμογή, στους επαγγελματίες του χώρου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μια εταιρία αναφοράς για τον χώρο της διακόσμησης, μια εταιρία την οποία θα εμπιστεύονται οι πελάτες της και θα την θεωρούν τον καλύτερο και πιο συνεπή συνεργάτη τους. Μια εταιρία η οποία με την προσκόλληση της  στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων και πρωτοπόρων προϊόντων,  θα προσδίδει ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες αυτούς που την τιμούν με την προτίμηση τους.